
TESAM heyeti, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Babacan’ı ziyaret ederek iletişim alanında akademik iş birliği ve ortak proje imkânlarını değerlendirdi.
TESAM Başkan Yardımcısı Dr. Yıldırım Deniz, Genel Sekreter Dr. Muhammet Aydoğan, TESAM Akademi İdari Müdürü Barış Eşmeli ve TESAM İletişim Kürsüsü Direktörü Samet Sayan, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Babacan’ı tanışma ve istişare amacıyla makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmede; iletişim alanındaki güncel akademik çalışmalar, dijital medya ve stratejik iletişim perspektifleri ele alınırken, TESAM ile Marmara Üniversitesi arasında yürütülebilecek ortak projeler, seminerler, akademik yayın çalışmaları ve öğrenci odaklı faaliyetler üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.
Karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde gerçekleşen ziyaret, akademi ile düşünce kuruluşları arasındaki kurumsal diyaloğun güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
TESAM, üniversitelerle geliştirdiği iş birlikleri aracılığıyla iletişim alanında nitelikli akademik üretimi ve genç araştırmacıların gelişimini desteklemeye devam etmektedir.
TESAM Türkiye Ekonomik Siyasal ve Stratejik Araştırmalar Merkezi
